Lei av misforståelser og utdaterte tegninger?
Integrasjon
Publisert:
23.05.2022

Lei av misforståelser og utdaterte tegninger?

4
minutter å lese

Misforståelser og utdaterte opplysninger bidrar raskt til forsinkelser, feil og kostnadsoverskridelser. Med integrasjoner så sørger man for at opplysninger alltid er oppdatert alle nødvendige steder slik at risikoen for misforståelser og utdaterte opplysninger reduseres betydelig.

Gripr får stadig nye integrasjoner

En integrasjon betyr at Gripr snakker med andre tjenester. For vi vet at hverdagen er travel på et byggeprosjekt, og da er det deilig å slippe dobbelpunching av informasjon flere steder.

Integrasjonene hjelper deg til å holde bedre orden i jobben din, gir deg bedre flyt i arbeidshverdagen og opplysninger holdes oppdatert. Derfor jobber Gripr for å få stadig flere integrasjoner på plass, som vil hjelpe deg som håndverker i din arbeidshverdag. Ved å forenkle jobben du gjør, sparer du mye tid. Og det beste med det er at det er super enkelt å få på plass.

De ulike integrasjonene er tilgjengelig via en integrasjons-lisens som du kjøper i app’en etter du har laget et abonnement på Gripr. Har du problemer med å få etablert integrasjonene hjelper vi deg gjerne!

Vi har inngått samarbeid med tjenester som er nyttig for deg, som Boligmappa, Loom, Tripletex og Poweroffice GO. Visma eAccounting og Xledger kommer snart!

Boligmappa

Boligmappa samler boligens verdipapirer, slik at både huseier og håndverker slipper å bekymre seg for riktig og ordentlig lagring av dokumentasjon. Med integrasjonen fra Gripr kan du enkelt overføre valgfrie dokumenter til Boligmappa.

1.januar 2022 ble det andre spilleregler, da den nye avhendingsloven trådte i kraft. Denne stiller strengere krav til dokumentasjon og avhending av et byggeprosjekt. Nå er det med andre ord viktigere enn noen gang at du har orden på papirene dine.

For det er jo slik at på et byggeprosjekt er det oppgaver som gjøres av forskjellige mennesker. Ved å ha et verktøy som er tilgjengelig for alle på prosjektet, gjør at kommunikasjonen flyter godt. Her kommer Gripr sin integrasjon med Boligmappa godt inn. Les mer om integrasjonen Gripr har med Boligmappa her!

Loom

Loom gir deg muligheten til å kommunisere med kollegaer og kunder via video. På en enkel og intuitiv måte kan du forklare og gi feedback på prosjekter gjennom videokommunikasjon slik at kunden har mulighet til å se hvordan byggeprosessen ligger an uten å være til stede på byggeplassen.

Dette er et fint verktøy for både deg som håndverker og kunden. Ved å vise på video og ikke bare forklare over telefon unngår du misforståelser og får (forhåpentligvis) en mer fornøyd kunde. Les mer om integrasjon her!

Tripletex

Tripletex er et brukervennlig regnskapsføringssystem som gir deg oversikt og kontroll på regnskapet. Alle bedrifter har regnskap og da er det veldig kjekt å slippe og ringe regnskapsføreren hver gang du skal sende en faktura eller betale lønn til dine ansatte. Med Tripletex fører de ansatte enkelt inn timene sine og du kan opprette ulike prosjekter og enkelt fakturere kunder. Les mer om integrasjon her!

Poweroffice GO

Poweroffice GO er et prisvinnende og komplett økonomisystem for små og mellomstore bedrifter. Med Poweroffice GO har du alltid oversikt ov er det viktigste. Du får kontroll på bunnlinjen og topplinjen og økonomien kan styres bedre med sanntidsoversikt over alle nøkkeltall. Les mer om integrasjon her!

Er det en integrasjon du savner?

Vi jobber hele tiden for å forenkle arbeidshverdagen til våre kunder. Benytter du deg av en tjeneste du mener burde være en integrasjon, ta kontakt med oss! Finnes ikke integrasjonen i Gripr, lager vi den gjerne for deg.

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto