Dokumentasjon

Boligmappa

Overfør dokumenter og bilder direkte fra prosjekt i Gripr.

1. januar 2022 ble den nye avhendingsloven innført slik at spillereglene knyttet til ditt boligeierskap, boligkjøp og boligsalg har endret seg. Har du ikke dokumentasjon fra rørleggeren, elektrikeren eller andre håndverkere kan oppussing og annet arbeid bli verdiløst.

Gripr og Boligmappa løser utfordringene med den nye avhendingsloven, hvor du enkelt kan overføre dokumentasjon direkte fra et prosjekt til Boligmappa.

Gjør det enklere for alle som skal selge og kjøpe bolig ved å sikre at dokumentasjon finne i Boligmappa.

Bli husket for jibben du gjør, spar tid og yt god kundeservice. Med Gripr og Boligmappa for du flere fornlyde kunder og du øker sannsynligheten for å få flere jobber.

Hvordan fungerer det?

I Gripr må du først aktivere integrasjon ved å gå til integrasjoner og logge inn i Boligmappa. Deretter kan du på et hvilken som helst prosjekt koble til en boligmappe adresse. Velger du feil adresse kan du enkelt bytte og når prosjekt er fullført kan du koble av adressen.

Når prosjekt er koblet til en adresse kan du via filer velge de filer som skal overføres og klkke på boligmappa ikonet, hvor et skjema kommer til syne og du må velge noen detaljer for dokumenter overføres. Filer er tilgjengelig umidelbart i Boligmappa.

Hvordan komme i gang med Boligmappa?

Integrasjon krever at du har en Proff konto hos Boligmappa + Gripr Total i Gripr.

  1. Logg inn i Gripr og gå til markedsplassen for integrasjoner
  2. Finn Boligmappa i listen over integrasjoner og klikk på Aktiver på høyre side
  3. I vindu som kommer til syne må du logge inn med brukernavn og passord til din Proff konto i Boligmappa
  4. Klikk på fullfør og integrasjon blir så aktivert

Gå til et hvilken som helst prosjekt i Gripr og du vil raskt muligheten for å koble prosjekt opp mot en Boligmappa adresse. Klikk på knappen og følg stegene som anvist.

No items found.