Vi gjør idèer til virkelighet

Gripr består av en rekke kreavtive mennesker med ett mål, å skape det beste kvalitetsverktøyet som reduserer manuelt arbeid for bedriftseiere og arbeidere.

Alle fortjener et skikkelig verktøy uten at det koster skjorta.

2017
Etablert
700+
Kunder
3000+
Brukere

Hvorfor Gripr?

Vi liker alt som er enkelt, derfor heter både selskapet vårt og verktøyet det samme, altså Gripr. Navnet er valgt fordi det er lett å huske, det fungerer på flere språk, og fordi vi leverer deg et verktøy som du enkelt kan gripe; i dette tilfellet telefonen din. Vi håper du liker det, men vi er mest opptatt av at du “gripr” muligheten og gir oss en sjanse.

Hvem er Gripr?

Historien er lang, men vi skal gjøre den kort. Etter mange år som Gründer var Kim-Andrè Heggenes lei av å jobbe med dårlige verktøy for kommunikasjon og dokumentasjon i prosjektene. Derfor startet han Goliath Systemer i 2017, hvor man utviklet forløperen til Gripr. Basert på alle erfaringer og tilbakemeldinger siden den gang, har vi det siste året bygget verktøyet fra bunnen av til et helt nytt nivå. Kjente du oss fra Goliath-tiden, finner du fremdeles mye av det du har satt pris på. Er det første gang du møter oss, tror vi du vil få en positiv overraskelse.

Ambisjonene våre har alltid vært høye, men vi skal gjerne innrømme at ressurser ikke alltid har stått i forhold til ambisjonene. Derfor er vi ekstra fornøyd med at vi nå har fått med Aider og ECIT på laget, to regnskapshus med tilsammen 30+ kontorer og 1000+ ansatte. Det gir oss de musklene og ressursene vi trenger for å nå ambisjonene våre, men vi skal fremdeles være det lille og fleksible selskapet som har nærkontakt med deg som bruker Gripr.

Hvem er en del av
Team Gripr?

En gjeng med kreative folk som deler ambisjonen om å gjøre det enklere for alle å sikre god dokumentasjon og mindre manuelt arbeid ved bruk av digitale verktøy.

Knut Fredrik Ramstad

Knut Fredrik Ramstad

Daglig leder
Kontakt meg
Kim-André Heggenes

Kim-André Heggenes

Gründer
Kontakt meg
Jørgen Låker

Jørgen Låker

Senior utvikler
Kontakt meg
Kevin Andre Hansen

Kevin Andre Hansen

Junior utvikler
Kontakt meg
Eirik Skaara-Berg

Eirik Skaara-Berg

Junior utvikler
Kontakt meg
Madelen Gulvik

Madelen Gulvik

Salgsrådgiver
Kontakt meg
Stèphanie Truong

Stèphanie Truong

Salgsrådgiver
Kontakt meg

Hvem er med i styret til Gripr?

Styret i Gripr består av folk med lang fartstid fra å bygge opp større selskaper som Techstep, Syse og Aider.

Techstep ASA

Børge Astrup

Styreleder
Techstep ASA
Syse AS

Øyvind Frøland

Styremedlem
Syse AS
Aider AS

Andreas Vik

Styremedlem
Aider AS
Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo