Vi gjør idèer til virkelighet

Gripr består av en rekke kreavtive mennesker med ett mål, å skape det beste prosjektverktøyet for å dokumentere og samhandle.

Alle håndverkere fortjener et skikkelig verktøy uten at det koster skjorta.

2017
Etablert
450+
Kunder
2000+
Brukere

Hvorfor Gripr?

Vi liker alt som er enkelt, derfor heter både selskapet vårt og verktøyet det samme, altså Gripr. Navnet er valgt fordi det er lett å huske, det fungerer på flere språk, og fordi vi leverer deg et verktøy som du enkelt kan gripe; i dette tilfellet telefonen din. Vi håper du liker det, men vi er mest opptatt av at du “gripr” muligheten og gir oss en sjanse.

Hvem er Gripr?

Historien er lang, men vi skal gjøre den kort. Etter mange år i byggebransjen var Kim Andre Heggenes lei av å jobbe med dårlige verktøy for kommunikasjon og dokumentasjon i prosjektene. Derfor startet han Goliath Systemer i 2017, hvor man utviklet forløperen til Gripr. Basert på alle erfaringer og tilbakemeldinger siden den gang, har vi det siste året bygget verktøyet fra bunnen av til et helt nytt nivå. Kjente du oss fra Goliath-tiden, finner du fremdeles mye av det du har satt pris på. Er det første gang du møter oss, tror vi du vil få en positiv overraskelse.

Ambisjonene våre har alltid vært høye, men vi skal gjerne innrømme at ressurser ikke alltid har stått i forhold til ambisjonene. Derfor er vi ekstra fornøyd med at vi nå har fått med Aider på laget, et regnskapskonsern med 20+ kontorer og 700+ ansatte. Det gir oss de musklene og ressursene vi trenger for å nå ambisjonene våre, men vi skal fremdeles være det lille og fleksible selskapet som har nærkontakt med deg som håndverker.

Hvem er en del av
Team Gripr?

En gjeng med kreative folk som deler ambisjonen om å gjøre det enklere for håndverkere å sikre god dokumentasjon underveis i byggeprosjekter ved bruk av digitale verktøy.

Kim-André Heggenes

Kim-André Heggenes

Daglig leder
Jørgen Låker

Jørgen Låker

Senior utvikler
Kevin Andre Hansen

Kevin Andre Hansen

Junior utvikler
Eirik Skaara-Berg

Eirik Skaara-Berg

Junior utvikler
Madelen Gulvik

Madelen Gulvik

Customer Success
Stèphanie Truong

Stèphanie Truong

Salg

Hvem er med i styret til Gripr?

Styret i Gripr består av folk med lang fartstid fra å bygge opp større selskaper som Techstep, Syse og Aider.

Techstep ASA

Børge Astrup

Styreleder
Techstep ASA
Syse AS

Øyvind Frøland

Styremedlem
Syse AS
Aider AS

Andreas Vik

Styremedlem
Aider AS
Få demo av Gripr

Book en demo å se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo