Vi gjør idèer til virkelighet

Gripr består av en rekke kreavtive mennesker med et mål om å være der for håndverkeren.

Kim på grunderiet
2017
Etablert
5+
Integrasjoner
100+
Kunder

Hvorfor Gripr?

Vi liker alt som er enkelt, derfor heter både selskapet vårt og verktøyet det samme, altså Gripr. Navnet er valgt fordi det er lett å huske, det fungerer på flere språk, og fordi vi leverer deg et verktøy som du enkelt kan gripe; i dette tilfellet telefonen din. Vi håper du liker det, men vi er mest opptatt av at du “gripr” muligheten og gir oss en sjanse.

Hvem er Gripr?

Historien er lang, men vi skal gjøre den kort. Etter mange år i byggebransjen var Kim Andre Heggenes lei av å jobbe med dårlige verktøy for kommunikasjon og dokumentasjon i prosjektene. Derfor startet han Goliath Systemer i 2017, hvor man utviklet forløperen til Gripr. Basert på alle erfaringer og tilbakemeldinger siden den gang, har vi det siste året bygget verktøyet fra bunnen av til et helt nytt nivå. Kjente du oss fra Goliath-tiden, finner du fremdeles mye av det du har satt pris på. Er det første gang du møter oss, tror vi du vil få en positiv overraskelse.

Ambisjonene våre har alltid vært høye, men vi skal gjerne innrømme at ressurser ikke alltid har stått i forhold til ambisjonene. Derfor er vi ekstra fornøyd med at vi nå har fått med Aider på laget, et regnskapskonsern med 13 kontorer og 300 ansatte. Det gir oss de musklene og ressursene vi trenger for å nå ambisjonene våre, men vi skal fremdeles være det lille og fleksible selskapet som har nærkontakt med deg som håndverker.

Hvem er med på Gripr-reisen?

Kim Andre

Kim-André Heggenes

Daglig leder
Kim er Gründeren bak Gripr og har over 15 år fra å drive et større entreprenør selskap, som gir grunnlg for å ta gode avgjørelser underveis i utviklingen.

Jørgen Låker

Senior Back-end utvikler og CTO
Jørgen er en tidligere militær kar med masse disiplin og lang erfaring innenfor programmering. Har vært med siden starten og har ansvaret for all utvikling.
JørgenKevin Andre

Kevin André Hansen

Junior Fullstack utvikler
Kevin har vært med på reisen til Gripr fra starten og er ansvarlig sammen med Jørgen for all utvikling. Har solid kunnskap om programmering og tilhørende løsninger.

Eirik Skaara Berg

Junior Fullstack utvikler
Eirik er vår nyeste ansatt og skal fremover jobbe med programvareutvikling og APP.
Kevin Andre
Børge

Børge Astrup

Styreleder
Øyvind

Øyvind Frøland

Styremedlem
Andreas

Andreas Vik

Styremedlem