Hva er nytt i Januar 2023
Oppdatering
Publisert:
30.01.2023

Hva er nytt i Januar 2023

4
minutter å lese

Godt nytt år! Vi klinker til med en stor oppdatering med flere utbedringer og nye funksjoner både i Gripr og GO digital.

Gripr streker seg langt for å levere nye utbedringer og funksjoner som gjør arbeidshverdagen til alle dere enda enklere, og denne gangen er ikke noe annerledes, og først ut kan vi si velkommen til Poweroffice GO som vårt nyeste tilskudd av integrasjoner 🎉

Poweroffice GO Regnskap

Ved å integrere Gripr med PO GO får man en sømløs opplevelse når man oppretter kunder, leverandører og prosjekter i Gripr, disse blir da automatisk opprettet i PO GO på få sekunder. Oppretter man ansatte, kunder, leverandører eller prosjekter i PO GO, kan man synkronisere dette ned til Gripr umiddelbart. Dette sparer man mye tid på 🙌

Les mer om integrasjon her ->

Boligmappa

Vi lever ikke i fortiden, men vi lever for fremtiden. Før kunne man kun laste opp 1 og 1 fil til Boligmappa, dette er nå historie! Nå har vi fikset slik at man kan sende opp flere dokumenter og bilder samtidig til Boligmappa 😃

Les mer om integrasjon her ->

Oppgaver i kalender

Det blir fort litt kaos når man har mange oppgaver og fort gjort å glemme uten en god oversikt. Nå kan du se alle oppgaver som har en frist dato satt med farger som indikerer om en oppgave har forfalt eller ikke. Fra kalender kan man også redigere oppgave detaljer samt dra og slippe oppgaven på en annen dag ved behov.

Les mer om oppgave kalender her ->

Prosjekter i kalender

Se alle dine prosjekter med en start dato i kalender så får du bedre oversikt over når fremtidige prosjekter starter opp. Du kan enkelt flytte prosjeker rundt i kalenderen med drag and drop.

Les mer om prosjekt kalender her ->

Huskeliste

Glem post-it lappene for å huske ting. Nå kan du enkelt skrive en huskeliste på prosjekt direkte i Gripr både på web og i appen, helt genialt.

Les mer om huskeliste her ->

Fletteord

Forespørselen har vært stor når det kommer til bruk av fletteord i dokumenter. Du kan for eks. skrive inn {companyName} da vil dokumentet bruke bedriftens navn automatisk alle steder hvor {companyName} er skrevet i dokumentet. På den måten kan man gjøre jobben med å bygge opp dokumenter enklere eks. når man lager en FDV rapport.

Les mer om fletteord her ->

Mappestruktur - skjemaer

Når man jobber med skjema av typen sjekklister, avvik, endring osv. så blir det fort mange skjemaer og det kan bli litt mye og lete i. I Gripr så er alle skjemaer kategoriser slik at det skal være enkelt å finne frem og nå har vi også gjort det enkelt å finne frem i dokumentsenteret. Alle skjema kategorier har nå fått sine egne mapper slik at sjekklister blir automatisk lagret til Sjekklister mappen osv. På den måten kan man enkelt få til mappen for avvik, sjekklister osv. for å finne frem.

Hvem svarte på spørsmålet i sjekklisten?

Gripr har laget et system med en solid grunnmur, når vi utvikler oss, gjør oppgraderinger og lager nye features, tar vi med oss i planleggingen innspill fra brukere av systemet. Nemlig dere! Et av ønskene har vært å kunne se hvem som har fylt ut et spørsmål i et skjema, og det har vi nå fikset. Nå vil man kunne se hvem som sist gjorde endringer på et skjema. 

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto