Hva er nytt i Mai
Oppdatering
Publisert:
10.06.2022

Hva er nytt i Mai

4
minutter å lese

Nå nærmer sommeren seg og det er ikke lenge til flere av oss trer inn i ferie modus, hvor vi gleder oss til varme dager, grilling og muligheten til å bare slappe helt av.

Det er fortsatt noen uker til ferien kicker inn og vi har noen spennende nyheter denne gangen som virkelig gjør arbeidet enklere i en travel hverdag.

Slå flere filer sammen

Dette er en spennende funksjon som lar deg velge flere filer, sortere og lage en PDF som inneholder alle valgte filer + at det bli laget en innholdsfortegnelse helt automagisk. Dette er en kjempe nyhet som lar deg lage håndbøker, rapporter m.m. Se hvor enkelt det er!

Prosjektmaler

Ofte så utfører man prosjekter av samme type, dette kan være bolig oppføring, baderom, renovering av kjøkken osv. og ofte så gjør vi de samme aktiviteten hver eneste gang men uten å ha en standard eller form for sjekkliste. Med denne nye funksjonen kan man lage så mange prosjektmaler man vil eller bruke prosjektmaler vi har laget.

Ved å bruke prosjektmaler så setter man en standard som er med på å øke kvaliteten og man skaper forutsigbarhet. Det er tidsbesparende og veldig effektivt da det tar en brøkdel av tiden man ellers bruker på å opprette et prosjekt og deretter lage oppgaver og strukturere dokumenter og bilder.

Forbedring av grensesnitt

Brukervennelighet er noe av det viktigste vi jobber med og denne gangen har vi gjort flere forbedringer som raskt legges merke til. Det skal være enkelt å navigere, det skal være enkelt å forstå og man skal få en god opplevelse noe vi mener er kjempe viktig.

Integrasjoner

Nå finner man 2 integrasjoner mot regnskap som er Live og som er å finne i regnskapssystemet. Dette er Tripletex og Poweroffice GO som nå er ute og klart til bruk, og med disse aktivert kan man hente ned informasjon om ansatte, kunder, leverandører og prosjekter. Dette er del 1 av 3 hvor det neste er å gjøre det mulig å sende informasjon opp til regnskap og neste der igjen å aktivere auto synk mellom systemene. Se alle aktive og kommende integrasjoner her.

Gripr Onboarding

Vi vet at dere er travle og at det man tenker minst på er å sette opp eller lære seg hvordan et system fungerer. Derfor har vi nå lansert Gripr Onboarding som er et program hvor vi som leverandør gjør hele jobben med å sette opp ditt Gripr system hvor vi legger til skjemamaler, prosjektmaler, dokumentmaler, aktiverer integrasjoner, importerer informasjon og gjør alt klart så du og dine ansatte kan logge inn å ta systemet i bruk med en gang. Du kan lese mer om dette på våre nettsider.

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto