Gripr og Boligmappa inngår samarbeid.
Integrasjon
Publisert:
05.03.2022

Gripr og Boligmappa inngår samarbeid.

4
minutter å lese
Intro til Boligmappa

Med innføringen av den nye avhendingsloven 1. januar 2022 har spillereglene i ditt boligeierskap, boligkjøp og boligsalg endret seg. Har du ikke dokumentasjon fra rørleggeren, elektrikeren eller andre håndverkere kan oppussing og annet arbeid bli verdiløst.

Boligmappa løser utfordringene med den nye avhendingsloven.

Gjør som 670.000 andre nordmenn og ta kontroll over verdipapirene til boligen din.

Integrasjon

Som håndverker er det viktigere enn noen gang og ha kontroll på dokumentasjon på dine prosjekter. Dine kunder forventer at dokumentasjon er å finne i Boligmappa etter at prosjekt er ferdigstilt, og med Gripr kan du enkelt overføre valgfrie dokumenter med få tastetrykk.

Hvordan fungerer det?

Når et nytt prosjekt er opprettet i Gripr kan du velge og koble prosjekt opp mot en matrikkel adresse gjennom et enkelt søk. Når oppkobling til Boligmappa er utført får du tilbake et boligmappenummer og man kan nå via prosjektets dokumentsenter velge de filer man ønsker og overføre.

Når filer er valgt og man skal overføre filene til Boligmappa, vil du få opp tilsvarende skjema du allerede er kjent med fra Boligmappa. Her velger man tittel på filen, bransje, type, kapittel og rom. Du kan til og med opprette nye rom direkte uten og foralte skjema.

Alle filer som er overført til Boligmappa vil bli markert med et eget ikon, slik at det er enkelt og se i etterkant hvilke filer som er overført.

Hvordan kommer jeg i gang?

For å aktivere boligmappa integrasjon må du navigere til innstillinger og integrasjoner i Gripr og der velge Boligmappa. Når du aktiverer integrasjon får du beskjed om å logge inn med ditt brukernavn og passord som du allerede har fra Boligmappa. Når integrasjon er aktivert kan man på alle prosjekter koble prosjektet opp mot en boligmappaadresse og deretter overføre dokumenter fra dokumentsenteret på prosjektet.

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto