SIKKER JOBB ANALYSE

Fyll ut en sikker jobb analyse på rekordtid

Vi har laget en ferdig mal for sikker jobb analyse så det er enkelt for alle å fylle ut en SJA når det er nødvendig.

Slik lager du en
sikker jobb analyse

Hvorfor gjennomfører man en SJA?

En sikker jobb analyse (SJA) er viktig fordi den bidrar til å forebygge ulykker og skader på arbeidsplassen. Her er en enkel forklaring på hvorfor dette er nødvendig:

1. Identifiserer farer: Før en jobb starter, hjelper SJA med å identifisere potensielle farer som kan oppstå under arbeidet. Dette kan være alt fra farlige maskiner til risiko for fall.

2. Planlegger sikre arbeidsmetoder: Etter å ha identifisert farene, utvikler man metoder og strategier for å jobbe trygt. Dette inkluderer å velge riktig verktøy, utstyr og beskyttelsestiltak.

3. Øker bevisstheten: Å gjennomgå en SJA før arbeidet starter gjør at alle på jobben blir mer oppmerksomme på potensielle risikoer. Dette alene kan redusere sannsynligheten for ulykker betydelig.

4. Følger lovgivning: I Norge er det lovpålagt å utføre slike analyser for å sikre at arbeidsplassen er så sikker som mulig. Det hjelper også bedrifter med å oppfylle juridiske krav og unngå bøter.

5. Fremmer en sikkerhetskultur: Regelbundet bruk av SJAs bidrar til å bygge en kultur der sikkerhet prioriteres. Dette kan føre til bedre vaner, sikrere arbeidsrutiner og en generell forbedring i arbeidsmiljøet.

Samlet sett sørger sikker jobb analyse for at man kan utføre sitt arbeid ikke bare effektivt, men også trygt, noe som beskytter både dem og deres kolleger.

FYLL UT I APPEN

Fyll ut sikker jobb analyse i felt

Alle som bruker appen har muligheten til og fylle ut en sikker jobb analyse og signere skjema direkte i appen. Bare velg skjema - sikker jobb analyse og fyll ut alle punkter og be alle å legge til sin signatur til slutt.

Sjekkboks ikoner
Øk bevisstheten rundt farer
Sjekkboks ikoner
Unngå uønskede hendelser
Et enkelt prosjektverktøy for håndverkere

Opprett en konto og fyll ut en sikker jobb analyse i dag!

Klikk her for å lage en konto ➡
SKJEMAER

Lag også andre type skjemaer!

Ikke la deg begrense kun til HMS-håndbøker. Med Gripr kan du lage håndbøker for alle type situasjoner. Å samle viktig og relevant informasjon i et enkelt dokument gjør det enkelt for alle å finne frem når det er behov.

E-Signering

Signer alle type skjemaer

Med elektronisk signering så er det enkelt å få samle inn signaturer. Du kan enkelt sende dokumentet som skal signeres til de aktuelle personene på e-post. Send alle type skjemaer til signering og spar tid som kan brukes på andre aktiviteter som bidrar til økt fortjeneste.

Sjekkboks ikoner
Endringsmelding
Sjekkboks ikoner
Byggekontrakter
Sjekkboks ikoner
Avviksmeldinger
Sjekkboks ikoner
Erklæringer
Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo