Utforsk fordelene ved Gripr`s Henvisningsprogram
Nyhet
Publisert:
04.06.2024

Utforsk fordelene ved Gripr`s Henvisningsprogram

4
minutter å lese

I en stadig mer konkurransedyktig forretningsverden er det avgjørende å finne måter å spare penger på, samtidig som man sikrer at bedriften har tilgang til de beste verktøyene for å operere effektivt. Hos Gripr har vi alltid hatt som mål å levere den beste løsningen til den beste prisen. For å støtte dette målet og belønne våre lojale kunder, har vi utviklet et henvisningsprogram som gir både den som henviser og den nye betalende kunden fordeler. La oss utforske hvordan dette programmet fungerer, og hvorfor det er en vinn-vinn-situasjon for alle involverte.

Hvordan Gripr`s henvisningsprogram fungerer

Griprs henvisningsprogram er designet med enkelhet og nytteverdi i tankene. Når en eksisterende kunde henviser en annen bedrift til Gripr, og denne bedriften blir en betalende kunde, mottar den som henviser 10% rabatt på sin neste faktura. Den nye kunden som registrerer seg via henvisningen, mottar 30% rabatt det første året. Dette gir begge parter økonomiske fordeler som kan gi betydelige besparelser over tid.

Trinn for å delta i henvisningsprogrammet

  1. Logg inn på din Gripr-konto eller registrer deg: Gå til din konto og naviger til henvisningsseksjonen.
  2. Finn din personlige henvisningslink: I denne delen finner du en unik link som du kan dele med andre bedrifter.
  3. Del linken: Send linken til potensielle nye kunder via e-post, sosiale medier, eller hvilken som helst annen kommunikasjonsmetode du foretrekker.
  4. Tjen rabatten din: Når den nye kunden registrerer seg og blir betalende, mottar du automatisk 10% rabatt på din neste faktura, og den nye kunden mottar 30% rabatt på sitt første år.

Fordelene ved å henvise Gripr til andre

Økonomiske fordeler

Det mest åpenbare insentivet for å delta i henvisningsprogrammet er den økonomiske besparelsen. Ved å henvise andre bedrifter til Gripr, kan du akkumulere betydelige rabatter som reduserer dine egne kostnader. For bedrifter som allerede har stramme budsjetter, kan disse besparelsene være svært verdifulle. Det er mulig å samle opp rabatter til maksimalt 70% hver måned.

Forbedret nettverk

Å henvise andre bedrifter til Gripr skaper en mulighet for å bygge et sterkt profesjonelt nettverk. Dette nettverket kan være nyttig på mange måter, inkludert samarbeid på prosjekter, deling av ressurser, og å lære av hverandres erfaringer. Ved å introdusere andre til Gripr, posisjonerer du deg selv som en kunnskapsrik og hjelpsom ressurs i din bransje.

Bidra til bedre verktøy

Jo flere bedrifter som bruker Gripr, desto mer ressurser kan vi investere i å forbedre og utvide våre tjenester. Din henvisning kan bidra til at Gripr utvikler enda bedre funksjoner og løsninger som alle brukere vil dra nytte av. Dette skaper en synergieffekt der hver nye kunde bidrar til en bedre samlet opplevelse for alle.

Støtte for Innovasjon

Gripr er alltid på jakt etter innovative måter å hjelpe bedrifter med å vokse og lykkes. Ved å henvise andre til Gripr, støtter du en plattform som verdsetter kontinuerlig forbedring og innovasjon. Din støtte hjelper oss med å fortsette å utvikle nye funksjoner og forbedre våre eksisterende tilbud.

Viktigheten av å dele med andre

Forbedret bedriftssikkerhet

En av de største fordelene med å bruke Gripr er den økte sikkerheten det gir bedriften din. Ved å ha de riktige verktøyene på plass, kan du beskytte dine data, sikre at dine prosesser er effektive, og redusere risikoen for feil og problemer. Ved å dele Gripr med andre, hjelper du dem med å oppnå samme nivå av sikkerhet og effektivitet.

Effektivitet og Produktivitet

Gripr er designet for å hjelpe bedrifter med å operere mer effektivt. Ved å dele denne ressursen med andre bedrifter, bidrar du til å forbedre deres produktivitet og suksess. Dette kan ha en positiv innvirkning på hele bransjen, da flere bedrifter opererer mer effektivt og leverer bedre tjenester til sine kunder.

Samfunnsbygging

Å dele ressurser som Gripr bidrar til å bygge et sterkere og mer sammenkoblet forretningssamfunn. Når bedrifter støtter hverandre og deler verdifulle verktøy, skaper det en kultur av samarbeid og gjensidig støtte. Dette kan føre til nye partnerskap, økt innovasjon, og en mer robust økonomi.

Lett tilgjengelig Henvisningsprogram

Griprs henvisningsprogram er designet for å være enkelt og tilgjengelig for alle våre brukere. Når du logger inn på din konto, finner du henvisningsseksjonen der du enkelt kan hente din unike henvisningslink. Denne linken kan du dele med andre bedrifter via e-post, sosiale medier, eller andre kommunikasjonskanaler. Prosessen er rett frem, og det tar bare noen få minutter å sette i gang.

Trinn for Trinn Guide

  1. Logg inn på din Gripr-konto: Start med å logge inn på din konto på Gripr-plattformen.
  2. Naviger til Henvisningsseksjonen: Gå til delen på din konto merket "Henvisninger".
  3. Hent din unike link: Her finner du en personlig henvisningslink som er unik for deg.
  4. Del linken: Del denne linken med andre bedrifter via e-post, sosiale medier, eller hvilken som helst annen metode du foretrekker.
  5. Tjen dine fordeler: Når en ny bedrift registrerer seg og blir en betalende kunde, mottar du automatisk din rabatt, og den nye kunden mottar sin rabatterte pris.

Konklusjon

Griprs henvisningsprogram tilbyr betydelige fordeler for både eksisterende kunder og nye betalende kunder. Ved å henvise andre til Gripr, kan du tjene økonomiske rabatter, bygge et sterkere nettverk, støtte innovasjon, og bidra til økt bedriftssikkerhet og effektivitet. Deling av ressurser som Gripr skaper en kultur av samarbeid og støtte i forretningssamfunnet, som kan føre til større suksess for alle involverte.

Vi oppfordrer alle våre kunder til å dra nytte av henvisningsprogrammet og hjelpe oss med å spre ordet om de fantastiske fordelene ved å bruke Gripr. Sammen kan vi skape en sterkere, mer effektiv og sikker forretningsverden. Logg inn på din konto i dag, hent din henvisningslink, og begynn å tjene dine fordeler!

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo

Hva sier brukerne våre

Ikke ta oss på ordet, men hva våre kunder sier om Gripr.

Får alltid god hjelp

Er veldig fornøy med oppfølgingen som gis når det er behov for teknisk hjelp.

Andreas Malz

Jag Betong

Tilsyn ble smertefritt

Gripr sørget for at tilsyn gikk knirkefritt, veldig fornøyd med support og hvor oversktlig Gripr er for oss.

Jan-Ivar

Fauskes Malerfirma

Rå support

Ett stort pluss at supporten alltid er tilgjengelig når vi trenger hjelp.

Marianne

Ternen Håndverk

Digger enkelheten

Syntes et er veldig lett ¨å bruke, digger samhandling og enkelheten.

Jørn

JM Markussen

Gir meg bedre kontroll

Med Gripr ligger jeg alltid noen steg foran og har full kontroll på våre aktiviteter.

Joakim

Nordnorsk Isolering

Sparer mye tid

E-signeringen i Gripr sparer meg og våre ansatte for masse tid da alt gjøres digital.

Gabriela

Norsk Epoxy

Gir oss verdi

Kommet godt i gang med å bruk Gripr og god nytte av de funksjoner som finnes. Er veldig fornøyd.

Finn Erik

HTH Kjøkkenforum

Man blir hørt

Nye forbedringer kommer hele tiden og man blir hørt når man ønsker noe nytt.

Karl Heine

Espegard Elektro

Er veldig fornøyd

Gripr virker kjempebra, bruker det hver dag. Digger kalenderfunksjonen og huskelister.

Vegard

Byggtec Service og Montasje

En rimlig løsning

Valgte Gripr da vi ønsket et verktøy for bedriften vår som ikke kostet skjorten.

Knut-Øyvind

Tømrer Knut-Øyvind Bruun

God oversikt

Liker oppsettet og oversikten man får på prosjekter og at vi kan planlege arbeid og samhandle.

Tom Erland

GT Riv & Betong
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto