Sette ting i system med Gripr

Sette ting i system med Gripr

Artikkel
Publisert:
04.04.2022

Viktigheten av å sette ting i system

Et godt system gjør at jobben blir gjort på en ryddig og effektiv måte. Og det er ikke så vanskelig som man kanskje tror å etablere et godt system. Ved å ta i bruk digitale verktøy, som Gripr, kan du rask og enkelt etablere gode rutiner og et godt system for byggeprosjektene dine.

Kartlegge behovene

For å holde orden og skape et godt system i byggeprosjekter bør du starte hvert prosjekt med å kartlegge hva som skal gjøres. Hva er målet, hva er utfordringene og hva må gjøres til hvilke tidsfrister.

Her kan to do-lister være gull verdt ettersom det gir deg en oversikt over hva som må gjøres og når det må gjøres. Etter å ha laget en plan, lager du et system på hvordan du skal lagre dokumentasjon, slik at alle på prosjektet lett kan finne frem til HMS-dokumenter og lignende.

Som håndverker på et byggeprosjekt er det flere ting å passe på. Fremdriftsplan, budsjett, HMS dokumentasjon og KS dokumentasjon – for å nevne noe. Da er det viktig å ha lagd seg et godt system slik at du lett kan finne frem dokumentene du trenger, når du trenger dem.

Hold orden på HMS-dokumentasjon

På ethvert byggeprosjekt er HMS viktig. Ikke bare er det lovpålagt, men det er også viktig å fokusere på for å skape god trivsel på jobb for alle ansatte. For et godt arbeidsmiljø påvirker bedriften i alle ledd.

HMS står for helse, miljø og sikkerhet. Det er en rekke regler og krav som er satt for å skape en trygg og hyggelig arbeidsplass. Kravene varierer fra bransje til bransje og det er derfor viktig å hele tiden være oppdatert på hva som gjelder. Som håndverker må du hele tiden passe på å ivareta myndighetskrav og at dokumentene som gjelder HMS er oppdatert i henhold til kravene som stilles. Her kan Gripr hjelpe deg. I tillegg til å holde styr på dokumentene dine, har Gripr flere HMS og KS maler du kan ta i bruk.

Dårlig HMS-arbeid kan nemlig straffe seg med både bøter ogstans av drift så det lønner seg å utvikle gode vaner og rutiner når du skal samle sammen dokumenter. All dokumentasjon samler du på Gripr, slik at du haralt på ett sted. Er det noe du trenger å finne, er det bare å ta frem mobilender du er og gå inn på Gripr. Enkelt og greit.

Ta raske beslutninger

Med Gripr skaper du orden ved å organisere bilder og dokumenter i mapper knyttet til hvert prosjekt. På denne måten er det enkelt å se hva som gjøres på hvert prosjekt til enhver tid. Du slipper også å vente med å loggføre til du er tilbake på kontoret. Gripr har alle som jobber på prosjektet som en app på mobilen, slik at det er enkelt å legge inn avvik og bilder når man er ute og jobber på et prosjekt. Du gjør det der og da slik at du unngår å glemme å gjøre det.

Og husk, når du har orden i sysakene, er det enkelt å ta beslutninger raskere. Det gjør at du legger til rette for å bli ferdig med prosjektet til avtalt tid, som gir fornøyde kunder. Og hvem liker ikke fornøyde kunder?

Få demo av Gripr

Book en demo å se hvorfor andre velger Gripr

Avtal tid for en demo