Sette ting i system med Gripr
Artikkel
Publisert:
04.04.2022

Sette ting i system med Gripr

4
minutter å lese

Viktigheten av å sette ting i system

Et godt system gjør at jobben blir gjort på en ryddig og effektiv måte. Og det er ikke så vanskelig som man kanskje tror å etablere et godt system. Ved å ta i bruk digitale verktøy, som Gripr, kan du rask og enkelt etablere gode rutiner og et godt system for byggeprosjektene dine.

Kartlegge behovene

For å holde orden og skape et godt system i byggeprosjekter bør du starte hvert prosjekt med å kartlegge hva som skal gjøres. Hva er målet, hva er utfordringene og hva må gjøres til hvilke tidsfrister.

Her kan to do-lister være gull verdt ettersom det gir deg en oversikt over hva som må gjøres og når det må gjøres. Etter å ha laget en plan, lager du et system på hvordan du skal lagre dokumentasjon, slik at alle på prosjektet lett kan finne frem til HMS-dokumenter og lignende.

Som håndverker på et byggeprosjekt er det flere ting å passe på. Fremdriftsplan, budsjett, HMS dokumentasjon og KS dokumentasjon – for å nevne noe. Da er det viktig å ha lagd seg et godt system slik at du lett kan finne frem dokumentene du trenger, når du trenger dem.

Hold orden på HMS-dokumentasjon

På ethvert byggeprosjekt er HMS viktig. Ikke bare er det lovpålagt, men det er også viktig å fokusere på for å skape god trivsel på jobb for alle ansatte. For et godt arbeidsmiljø påvirker bedriften i alle ledd.

HMS står for helse, miljø og sikkerhet. Det er en rekke regler og krav som er satt for å skape en trygg og hyggelig arbeidsplass. Kravene varierer fra bransje til bransje og det er derfor viktig å hele tiden være oppdatert på hva som gjelder. Som håndverker må du hele tiden passe på å ivareta myndighetskrav og at dokumentene som gjelder HMS er oppdatert i henhold til kravene som stilles. Her kan Gripr hjelpe deg. I tillegg til å holde styr på dokumentene dine, har Gripr flere HMS og KS maler du kan ta i bruk.

Dårlig HMS-arbeid kan nemlig straffe seg med både bøter ogstans av drift så det lønner seg å utvikle gode vaner og rutiner når du skal samle sammen dokumenter. All dokumentasjon samler du på Gripr, slik at du haralt på ett sted. Er det noe du trenger å finne, er det bare å ta frem mobilender du er og gå inn på Gripr. Enkelt og greit.

Ta raske beslutninger

Med Gripr skaper du orden ved å organisere bilder og dokumenter i mapper knyttet til hvert prosjekt. På denne måten er det enkelt å se hva som gjøres på hvert prosjekt til enhver tid. Du slipper også å vente med å loggføre til du er tilbake på kontoret. Gripr har alle som jobber på prosjektet som en app på mobilen, slik at det er enkelt å legge inn avvik og bilder når man er ute og jobber på et prosjekt. Du gjør det der og da slik at du unngår å glemme å gjøre det.

Og husk, når du har orden i sysakene, er det enkelt å ta beslutninger raskere. Det gjør at du legger til rette for å bli ferdig med prosjektet til avtalt tid, som gir fornøyde kunder. Og hvem liker ikke fornøyde kunder?

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto