Hva er nytt i September 2023
Oppdatering
Publisert:
26.09.2023

Hva er nytt i September 2023

4
minutter å lese

Timeregistrering rett i Gripr! Endelig er markedets enkleste timeverktøy tilgjengelig.

Nå kan alle som bruker Gripr på web eller mobil, registrere sine timer mot prosjekt og aktiviteter samt legge igjen kommentarer. Timeregistrering må aktiveres under innstillinger -> power-ups så er du i gang.

Interne timer

Det er ikke alltid man jobber på et fysisk prosjekt, da kan man registrere timer mot egen intern aktivitet noe som gjøres helt automatisk hvis man ikke velger et prosjekt ved registrering. Timer kan også registreres mot en oppgave som representerer en intern aktivitet, det kan være anbudskalkulering, administrasjon, regnskapsføring etc.

Prosjekt og oppgaver

La de ansatte registrere timer mot en bestemt oppgave eller et prosjekt hvor dem også kan legge igjen en kommentar hvor man beskriver hva som har blitt gjort. Du får bedre oversikt over alle timer som er registrert mot prosjekt, og timer kan enkelt overføres til regnskap og prosjekt for videre behandling.

Avvis timer ved feil registrering

Noen ganger går ikke ting helt som planlagt og det er fort gjort å registrere noe feil! Med Gripr kan man enkelt velge å avvise en registrering og beskrive årsaken til hvorfor man avviser timeregistreringen. Den det gjelder får et varslen på e-post og som push melding hvor man kan utføre de endringer som er nødvendig før timer kan sendes inn på nytt. En enkel å intuitiv måte å håndtere feilregistreringer som sparer deg for tid og administrasjon.

Send til regnskap

Alle timer som registreres i Gripr kan enkelt overføres til regnskap hvis man har en aktiv integrasjon, dette sparer deg for mye manuelt arbeid og man får raskere oversikt og status på kostnader. Har du ikke integrasjon aktivert eller ønsker og vite mer om timer og hvordan integrasjon fungerer kan du alltids kontakte support på hjelp@gripr.no eller booke en tid direkte med en av våre rådgivere.

Bli kjent med hvordan timer fungerer ved å lese våre artikler.

Ønsker du å se hva vi jobber med nå? Gå til vår roadmap som alltid er oppdatert.

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto