Hva er nytt i September
Oppdatering
Publisert:
26.10.2022

Hva er nytt i September

4
minutter å lese

Signering på skjemaer

Når en sjekkliste, avviksmelding, endringsmelding eller andre skjemaer fylles ut, kan man nå legge til signering i bunnen av skjema. Det er mulig og legge til så mange signeringsfelt som er nødvendig, og når skjema lagres som PDF eller Word vil skjema vise signatur og brukerens navn i blokkbokstaver.

Se hvordan det fungerer ➡️

Lagre skjema som dokument til mappe

Når et skjema er ferdig utfylt kan man laste ned skjema som PDF og/eller Word. Nå kan man også lagre skjema direkte til mappen for skjema. Da slipper man å laste ned dokumentet for så å laste det opp igjen.

Se hvordan det fungerer ➡️

HMS og KS dokumenter på prosjektmal

Prosjektmaler er nå utvidet med 2 nye funksjoner slik at det skal bli enda enklere å opprette prosjekter med tilpasset innhold. Nå kan man legge til HMS og KS dokumenter på en prosjektmal, slik at disse dokumentene automatisk blir lagt til når et nytt prosjekt opprettes.

Se hvordan det fungerer ➡️

Opprett flere arbeidsområder

Har du flere selskaper kan man nå opprette arbeidsområde for hvert selskap og enkelt bytte mellom arbeidsområde. På den måten kan man jobbe mer effektivt og samle alt et sted.

Se hvordan det fungerer ➡️

Fjernet Stripe

Vi har valgt og fjerne stripe som betalingsløsning da vi erfarte at dette ikke var veldig enkelt og brukervennlig. Vi har nå jobbet en god stund med en helt ny løsning som lanseres om få dager hvor du som bruker får full kontroll på deres abonnement hos Gripr. Her kan man endre pakker, lisenser og tilleggstjenester + en rekke andre ting.

Forhåndsvisning av hvordan det vil se ut ➡️

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto