Hva er nytt i November 2022
Oppdatering
Publisert:
29.11.2022

Hva er nytt i November 2022

4
minutter Ă„ lese

E-signering

Det er nĂ„ mulig og sende PDF dokumenter til signering direkte i Gripr, dette er helt rĂ„tt og utrolig enkelt. Har du noen gang hatt behov for Ă„ fĂ„ en signatur pĂ„ et viktig dokument? Det er faktisk viktigere enn noen gang Ă„ sĂžrge for at viktige og verdifulle dokumenter blir signert, og at det blir signert pĂ„ en juridisk og bindende mĂ„te. Dette er nĂ„ lĂžst i Gripr 🙌

Last opp en PDF fil eller lagre et skjema som en PDF fil og send filen til signering ved Ä legge til mottagere. Det er ingen begrensning pÄ antall mottakere og det kan vÊre en hvilken som helst person sÄ lenge dem har en e-postadresse. Det har aldri hvert enklere!

‍

Sett skjema som PRIVAT

Noen ganger er det nÞdvendig og begrense innsyn pÄ enkelte skjemaer, dette kan vÊre kontrakter, endringsmelding, betingelser eller medarbeidersamtaler m.m. Disse kan nÄ settes som privat slik at det kun er den som lager skjema og den som blir tildelt som har tilgang. Perfekt for mange situasjoner.

‍

Vi har ogsÄ flere smÄ utbedringer som du kan se i video nedenfor, i tillegg til at vi forteller litt om planene fremover - et hint, 2-veis integrasjon.

FĂ„ demo av Gripr

Book en demo Ă„ se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
FĂ„ det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du fĂ„r tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto