Hva er nytt i November 2022

Hva er nytt i November 2022

Oppdatering
Publisert:
29.11.2022

E-signering

Det er nå mulig og sende PDF dokumenter til signering direkte i Gripr, dette er helt rått og utrolig enkelt. Har du noen gang hatt behov for å få en signatur på et viktig dokument? Det er faktisk viktigere enn noen gang å sørge for at viktige og verdifulle dokumenter blir signert, og at det blir signert på en juridisk og bindende måte. Dette er nå løst i Gripr 🙌

Last opp en PDF fil eller lagre et skjema som en PDF fil og send filen til signering ved å legge til mottagere. Det er ingen begrensning på antall mottakere og det kan være en hvilken som helst person så lenge dem har en e-postadresse. Det har aldri hvert enklere!

Sett skjema som PRIVAT

Noen ganger er det nødvendig og begrense innsyn på enkelte skjemaer, dette kan være kontrakter, endringsmelding, betingelser eller medarbeidersamtaler m.m. Disse kan nå settes som privat slik at det kun er den som lager skjema og den som blir tildelt som har tilgang. Perfekt for mange situasjoner.

Vi har også flere små utbedringer som du kan se i video nedenfor, i tillegg til at vi forteller litt om planene fremover - et hint, 2-veis integrasjon.

Få demo av Gripr

Book en demo å se hvorfor andre velger Gripr

Avtal tid for en demo