Hva er nytt i Mars - del 2
Oppdatering
Publisert:
31.03.2022

Hva er nytt i Mars - del 2

4
minutter å lese

Mars er ikke helt over enda! Det fantastiske Team Gripr har klart og dytte enda noen flere funksjoner ut til Gripr.

Forhåndsvise skjema

Et skjema ser fort ganske annerledes ut når det fylles ut enn når det skal overleveres. Ved utfylling så er det mange unødvendige elementer man kan skjule i en skjema rapport, og en skjema rapport skal ofte se profesjonell ut.

Dette har vi nå løst i Gripr. Når du fyller ut skjema kan du når som helst forhåndsvise skjema som en rapport hvor vi har fjernet alle unødvendige elementer og laget en profesjonell oppstilling.

Prøv selv neste gang du fyller ut et skjema i Gripr.

Last ned skjema som et dokument

Nå som alle skjema typer kan forhånsvises med en profesjonell oppstilling, er det naturlig at vi også fikser det slik at rapporten kan lastes ned med samme profesjonelle oppsettet. Og det har vi gjort!

Når et skjema forhåndsvises kan det enkelt lages en skjema rapport i enten Word- eller PDf-format. Har du oppdatert og lagt til bedriftsopplysninger på din konto, får også Word og PDF rapporten en profesjonell header som inneholder både logo, firmanavn, adresser m.m.

Med Gripr får du profesjonelle rapporter som kan overleveres med stolthet.

Legg til maler på bedriftsnivå

Med Gripr så får du som bruker tilgang til en rekke skjema maler som er laget av profesjonelle rådgivere, og når du skal fylle ut et nytt skjema kan du enkelt søke etter den malen som er nødvendige fra Gripr sitt bibliotek.

Dette kan raskt bli tidkrevende! Da går tiden på å lete etter skjema malen man trenger, fremfor å fylle ut skjema.

Derfor kan du nå på bedriftsnivå legge til de skjema maler som man ønsker å bruke, og det er disse malene man da får opp når man skal fyll eut nytt skjema. På den måten kan man plukke de beste malene og utelukke alt støy.

Redigere skjema maler

Selv om Gripr lager gode skjema maler og vi prøver og dekke alle behov så vil det alltid være behov for justeringer. Gripr skal være der for håndverkeren og da må vi også gi dere de funksjoner som er nødvendig.

Derfor har vi også nå laget en funksjon slik at alle skjema maler som legges til på bedriftsnivåm kan redigeres og tilpasses basert på deres behov og ikke hva vi og våre rådgivere tror.

Lag dine egne skjema maler

Med Gripr så får du som bruker tilgang til en rekke skjema maler som er laget av profesjonelle rådgivere, men vi kan umulig lage alle maler for alle mulige scenarioer. Som håndverker trenger man skjema maler for å gjøre arbeidet med å dokumentere enklere.

Med Gripr kan du nå lage dine egne skjemaer veldig enkelt og lage dem like bra hvis ikke bedre enn oss. Prøv selv via det helt nye meny valget som heter MALER undre prosjekter i hovedmenyen.

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto