Hva er nytt i Mars

Hva er nytt i Mars

Oppdatering
Publisert:
20.03.2022

Nok en måned er over og Team Gripr har også denne gangen utbedret Gripr med en rekke nye og spennende funksjoner.

Skjematyper

Det blir mange skjemaer som skal fylles ut gjennom et prosjekt, og det blir mange forskjellige typer skjemaer. For å gjøre det enklere og skille mellom skjemaer har vi nå lagt til det vi kaller for skjematyper, og det gjør det enklere å finne riktig skjema når et nytt skal fylles ut da man kan filtrere på typer. Følgende skjematyper er nå tilgjengelig:

Se progresjon på skjemaer

Ofte fylles skjemaer ut over tid, mange er involvert og det pågår mange prosjekter samtidig. Det blir derfor fort uoversiktlig når man får en lang liste med skjemaer når man skal gjøre seg opp en status. Dette har vi nå gjort noe enklere ved at man på hvert enkelt skjema rask ser status og en indikasjon på hvor langt man er kommet på hvert enkelt skjema. Dette er synlig i listen over alle skjemaer slik at man ser det raskt. Eks. hvis et skjema er påbegynt og det er fylt ut 8 av 37 spørsmål, vil man i listen se 8/37 farget med orange.

Overfør eierskap av arbeidsområde

Som systemeier har man nå muligheten til og overføre eierskapet av arbeidsområde til en annen bruker. Merk av ny eier må ha Admin rettigheter for at nye eier kan ta i mot eierskap. Som systemeier kan man gå til min bedrift -> konto og der velge fra en liste med brukere og dermed bekrefte overføring av eierskap. Dette er veldig nyttig slik at korrekt ressurs kan ta kontroll og styring.

Oppgave får fullskjerm visning

En oppgave kan inneholde mange detaljer, men det blir fort mange oppgaver etter hvert som man går fremover og derfor er det viktig og kunne ha fokus når man jobber. Derfor har vi nå gjort det mulig og åpne enhver oppgave i fullskjerm visning, slik at man kan jobbe med en og en oppgave uten og bli forstyrret av annet støy på skjermen. Åpne en oppgave fra oppgavelisten og trykk på øye-symbolet for å se oppgave i fullskjerm.

Med fullskjerm visning på plass, kan også oppgaver åpnes direkte fra e-post varslinger som sendes ut.

Nevn brukere i kommentarer

Samarbeid og kommunikasjon er kjempe viktig og i mange tilfeller helt avgjørende for å lykkes. Da unngår man misforståelser og beslutninger kan ofte avklares raskere. I Gripr kan man de aller fleste steder bruke kommentarer for å kommunisere og med vår nye funksjon Mention som på Norsk betyr, Å nevne, kan man nevne andre brukere i kommentarer slik at den nevnte brukeren får varsel umiddelbart etter at en kommentar er sendt. Mottaker av varsel får også link til kommentaren som kan åpnes direkte fra e-posten.

Diverse små fiks
  • ID i brukertabell bryter ikke lenger teksten
  • Når det gjøres endringer vises det nå et varsel som bekrefter endringer
  • Tittelfelt på oppgave har fått større plass
  • Når varsel feiler, stopper ikke lenger siden fra å gjøre seg ferdig
  • Utbedring av enkelte e-poster som sendes ut som varslinger
  • Lagt til link i flere e-poster
Få demo av Gripr

Book en demo å se hvorfor andre velger Gripr

Avtal tid for en demo