Hva er nytt i Juni
Oppdatering
Publisert:
13.07.2022

Hva er nytt i Juni

4
minutter å lese

Vi har nå lagt bak oss første del av 2022, et fantastisk halvår og vi gleder oss til tiden fremover. Det er nå tid for litt sommerferie for de fleste av oss, men før vi tar helt ferie har vi lyst å dele noen nyheter med dere.

Gripr App`en er nå lansert

Nå kan alle laste ned Gripr App`en i både Play Store og App Store, dette er en stor nyhet som flere har ventet på.

Når man ofte er på farten enten ute på byggeplassen, på befaring, i bilen eller man utfører et stykke arbeid så er det alltid enklere vis man får tilgang til nødvendig informasjon ved å bruke noe man alltid har med seg, nemlig mobilen! Med Gripr App`en har man tilgang til alle prosjekter et par klikk unna, og trenger man å kikke på en tegning eller lese en beskrivelse er dette enklere enn aldri før. Last ned App`en i dag og prøv det selv.

Med App`en kan man utføre oppgaver, fylle ut digitale skjemaer, ta bilder, kommentere og kommunisere som gjør arbeidshverdagen en del enklere for de aller fleste.

Integrasjoner

Vi lanserer i disse dager en helt ny integrasjon mot Visma eAccounting. Med denne integrasjon aktivert kan man hente ned ansatte, kunder, leverandører og prosjekter fra Visma eAccounting til Gripr. Integrasjon blir gjort synlig om kort tid i vår markedsplass.

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto