Hva er nytt i Gripr - April 2024
Oppdatering
Publisert:
23.04.2024

Hva er nytt i Gripr - April 2024

4
minutter å lese

Nye Gripr-funksjoner: En reise mot enklere skjemautfylling

I en verden hvor tiden er like verdifull som kvaliteten på arbeidet vi leverer, tar Gripr et gigantisk sprang for å gjøre hverdagen til håndverkere, prosjektledere og alle som håndterer dokumentasjonskrav enklere, mer effektiv og lekende morsom. Vi har gleden av å introdusere en rekke nye funksjoner i Gripr som vil revolusjonere måten du håndterer skjemautfylling på. La oss ta en nærmere titt på disse spennende nyhetene.

Reduser tiden på å fylle ut et skjema

Å fylle ut sjekklister, sikker jobb analyser og endringsmeldinger kan være tidkrevende og noen ganger utfordrende. Skjema inneholder ofte mange spørsmål og noen ganger vet man kanskje ikke hva man skal svare heller! Med svarmaler i skjemabyggeren kan du nå lage pre-definerte svar og velge om spørsmål i skjema skal være ferdig utfylt allerede ved start av utfyllingene, dette gjør at man reduserer tiden man bruker på utfylling av et skjema betydelig og i noen tilfeller øker kvaliteten på besvarelser.

Svarmaler kan lages per skjema katagori og det er ingen begrensning på antall maler man kan lage. Utover dette kan også maler få en fargekode som igjen kan brukes ved å synliggjøre en besvarelse i rapporter.

God struktur gjør det enklere å navigere

Å strukturere sine mapper kan for noen være helt avgjørende slik at navigering går raskt når man skal lete etter et dokument i en jungel av dokumentasjon, derfor kan du nå endre navn også på systemmapper i Gripr på samme måte som på mapper man har laget selv. Gode navn og gode rutiner kan i mange tilfeller gjøre det mye letter å jobbe med mapper, her er et eksempel på hvordan en mappestruktur kan se ut.

Mappestrukt (navning)

 • [01] Administrasjon
 • [02] Internkontroll
 • [03] Kvalitetssikring
 • [04] Personal
 • [05] Oppgaver
 • [06] Prosjekter
 • [07] Arkiv

Gode underlag gir økt tillit

Når man utfører en ordre eller styrer et større prosjekt kan det til tider være krevende å ha stålkontroll på alt av timer og materialer som registreres og hvilke av disse som skal faktureres videre, men for kunden som mottar en faktura kan det være enda mer krevende hvis det ikke finnes noe godt underlag som mottaker en god oversikt. Med produkter i Gripr får du en god oversikt over alt som registreres av timer og materialer og du kan nå enkelt eksportere de timer og materialer man ønsker basert på egne filter og legge rapporten med som eget underlag neste gang du sender en faktura. Å eksportere data kan også være nyttig i andre situasjoner, så her er mulighetene mange.

Mobil app

Viktig informasjon er alltid satt pris på, hvertfal hvis det gjør det enklere å utføre jobben sin. I appen kan man nå raskt og enkelt se om en oppgave eller et skjema hører til et prosjekt/oppgave med fult navn.

Vi jobber nå med:

 • Nytt verveprogram som vil gi deg og de du henviser til egne fordeler i Gripr
 • Utbedret word og pdf rapport av skjemaer
 • Muligheten til å sette spørsmål som IKKE RELEVANTE uavhengig spørsmålstype
 • Større bilder i skjema rapport samt link til å se full størrelse i word og pdf
 • Egne regler for når det skal være lov å registrere timer mot prosjekt og oppgave
 • Nye og forbedret varslinger på e-post
 • Nye funksjoner oggjennomgående utbedring av hvordan rollestyring håndteres

Ved å implementere disse funksjonene, tar vi et stort skritt mot å realisere vår visjon om å tilby den beste og enkleste verktøyet for håndtering av all dokumentasjon og samarbeid. Gripr er mer enn bare et verktøy; det er en partner i prosjektstyringen som står ved din side gjennom alle faser av et bygge- eller renoveringsprosjekt.

Ønsker du en detaljert gjennomgang av disse nye funksjonene? Vi er kun en e-post unna - send din henvendelse til hjelp@gripr.no så tar vi kontakt for avtale tid for en gjennomgang.

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto