Hva er nytt i Desember
Oppdatering
Publisert:
22.12.2024

Hva er nytt i Desember

4
minutter å lese

Opplev det nyeste og beste fra Gripr: Din guide til våre seneste oppdateringer.

Hei, Gripr-familien! Vi er henrykt over å dele med dere noen spennende nyheter fra Gripr-universet. Vårt team har jobbet målrettet, drevet av deres verdifulle tilbakemeldinger, for å forbedre Gripr-opplevelsen. Vi forstår at i en verden hvor effektivitet og enkelhet er nøkkelen, er det viktig å stadig fornye oss. Så, her er en titt på hva som er nytt og forbedret!

Office365 Integrering: Effektivitet i hver handling

Vi har nå integrert Office365 direkte i Gripr Dokumentsenter. Dette betyr at du enkelt kan opprette, redigere og samarbeide på dine Word, Excel og PowerPoint-dokumenter uten å forlate Gripr-plattformen. Det er effektivitet i hver klikk!

Tilpassede statuser: Din arbeidsflyt, din måte

For å gjøre Gripr mer personlig og tilpasset din virksomhets unike behov, kan du nå opprette egne statuser på oppgaver og skjemaer på samme måte som med prosjekter. Dette lar deg strømlinjeforme arbeidsflyten og holde alle på samme side, på en måte som passer best for teamet ditt.

Timeregistrering: Smart og enkelt

Registrering av arbeidstimer er nå enklere og mer brukervennlig. Med den nye pausefunksjonen beregnes total arbeidstid automatisk, noe som sikrer nøyaktighet og sparer tid. I tillegg kan timer registreres direkte fra en oppgave eller prosjekt i appen, og automatisk knyttes til riktig prosjekt.

Dashboard Widgets: Full oversikt i ett blikk

Gjør ditt dashboard enda mer kraftfullt med nye widgets. Du kan nå legge til widgets som viser aktive skjemaer og oppgaver, gruppert etter status, dato og mer. Dette gir deg en rask og enkel oversikt over dine viktigste aktiviteter samt utføre handlinger raskt.

Integrert Verktøysporing og Kjørebøker

For dere som bruker Autogear for kjørebøker eller verktøysporing, kan denne informasjonen nå sees direkte i Gripr. Vår nye kartløsning og snarveier til Autogear gjør det enklere å holde oversikt over dine ressurser.

Skjemabygger: Mer fleksibel og brukervennlig

Vi har også forbedret vår skjemabygger, gjør det enklere og mer fleksibelt enn noen gang å lage og redigere skjemamaler. Dette betyr at du kan tilpasse skjemaer til dine spesifikke behov med større letthet.

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto