Hva er nytt i August

Hva er nytt i August

Oppdatering
Publisert:
27.08.2022

Vi blir alltid litt ekstra glade når vi lanserer nye funksjoner i våre programvareløsninger, og denne gangen er på ingen måte annerledes. Det er ikke lenge siden vi kom tilbake fra en herlig sommerferie, og allerede nå har vi flere spennende oppdateringer og fortelle om.

Gripr oppdateringer

Vi har gjort noen større endringer for å kunne tilby best mulig support hvor vi nå har samlet alt i et og samme system, som betyr at det er blitt par små endringer. Når man nå skal snakke med kundeservice så må man klikke på snakkeboble-symbolet på venstre side i hovedmenyen hvis man bruker web løsningen, eller man må gå til konto siden i appen og der velge Snakke med en ekspert. Det vil si at man får tilgang til kundeservice uavhengig hvilken løsning man bruker.

Vi har også lagt til i vår web løsning et spørsmålstegn-symbol på venstre side i hovedmenyen som åpner et support vindu hvor du får tilgang til å:

Denne funksjonen krever at man logger inn, men vi har sørget for at dette går helt automatisk slik at du ikke behøver og tenke på dette og vi vet da hvem som sender inn meldinger, stemmer eller chatter med oss så sparer vi alle sammen litt tid.

Prosjektsiden har fått ny layout

Som en del av vår utvikling har vi nå gjort en del forbedringer på prosjektsiden slik at innholdet er mer oversiktlig og man får mer relevant informasjon. Vi har lagt til muligheten for å legge til prosjektbeskrivelse og prosjektadresse. I tillegg har vi lagt til nye felter for kunde hvor vi også viser frem e-postadresse og telefonnummer, med mulighet for å klikke for raskt og åpne epost eller ringemodus. Vi har laget det vi kaller for en Widget, hvor vi i første omgang har laget en widget for Siste bilder og Siste hendelser, og vi vil lage flere widgets etterhvert som vil være å finne i et eget bibliotek slik at dere selv kan velge hva dere ønsker og de på prosjektsiden.

Andre forbedringer
  • Du har nå muligheten for å velge hvilken side du ønsker skal være din faste landingsside når du logger inn i Gripr. På den måten slipper man å hele tiden måtte navigere til en bestemt side som man ofte bruker.
  • Vi har gjort noen forbedringer i registreringsflyten når man lager nytt system, hvor man nå ikke trenger å skrive inn domene for selskapet.
  • Vi har fikset på layout for Min arbeidsområder inne på innstillinger så man nå enklere ser hvilket arbeidsområder som er aktivt.
  • Vi har forbedret loggen for prosjekt.

Gripr APP oppdateringer

Da Gripr har stort fokus på å gjøre det enkelt å dele informasjon og ikke minst ha tilgang til informasjon har vi nå lagt til 2 nye menypunkter på hovedmenyen i appen.

Filutforsker

Her får du tilgang til alle filer som er tilgjengelig i deres Gripr konto med unntak av de filer brukeren ikke skal ha tilgang til grunnet rettigheter. Her kan man også lage mapper og laste opp bilder og filer rett fra mobilen.

Mine filer

Her får du tilgang til din egen personlige mappe som kun brukeren og systemeier har tilgang til. Her kan man dele filer som er av mer privat art som arbeidsavtaler, kopi av sertifikater, håndbøker osv. slik at brukeren har sine filer lett tilgjengelig ved behov.

Husk og oppdater appen for å få tilgang til siste funksjoner!

GO digital

Vi har i Go digital gjort de samme endringer som vi har gjort i Gripr i forhold til Chat og Support. Forskjellen er at i GO digital finner man snakkeboble-symbolet øverst til høyre i hovedmenyen og for å åpne support vinduet må man trykke på support i kontrollpanelet. Her i GO digital blir også brukeren automatisk logget inn slik at man ikke behøver og bruke tid på dette når man har behov for hjelp.

Vi har også lagt til Chat og link til hjelpesenter i GO digital appen slik at alle brukere nå har muligheten for å få hjelp av support direkte, noe som sparer oss alle for unødvendig bruk av tid.

Hva kommer neste gang?

Som alltid prøver vi å lage funksjoner som bringer mest mulig verdi og neste gang har vi noen spennende funksjoner som kommer. For å nevne noe:

  • Legg til HMS og KS dokumentmaler til prosjektmaler
  • Lagre skjema som PDF til mappe direkte i Gripr
  • Opprette flere arbeidsområder
  • Pluss flere små oppdateringer.

Få demo av Gripr

Book en demo å se hvorfor andre velger Gripr

Avtal tid for en demo