Gripr er finalist til Gründerprisen
Nyhet
Publisert:
12.11.2022

Gripr er finalist til Gründerprisen

4
minutter å lese

Gripr er 1 av 3 finalister til Gründerprisen 2022, som deles ut under Gründeruka. En jury har plukket ut 3 finalister basert på en rekke kriterier, og den 17. november på Gründerfestivalen skal hver og en finalist tre inn på scenen å pitche sin idè. Et dommerpanel avgjør hvem som vinner Gründerprisen, og publikum vil avgjøre hvem som vinner publikumsprisen.

Kriteriene for å bli nominert til Gründerprisen

  • Vi ser etter et selskap som er registrert i Vestfold og Telemark og etablert i perioden 2016-2022.
  • Vi ser etter et selskap som kan skape flere arbeidsplasser i Vestfold & Telemark og som kan vise til kommersiell inntekt.
  • Vi ser etter et selskap som kan definere i søknaden sin, at de jobber opp mot ett eller flere av bærekraftsmålene til FN.
  • Både innhold og utforming av søknaden legges til grunn for utvelgelsen.
  • For å kunne bli vinner av Gründerprisen 2022, må ditt selskap være tilstede under Gründerfestivalen, den 17. november 2022.
  • De 3. nominerte vil bli filmet i forkant av Gründerfestivalen, presentasjon/filmen vil være grunnlaget for kåringen av årets Gründer- og Publikumspris. Du MÅ kunne delta på opptak den 8. november 2022. (Filmen vil de nominerte få til markedsføring av sin bedrift).

Gründeruka arrangeres i Vestfold-Telemark gjennom et samarbeid mellom Start i Grenland, Gründernettverket og Start i Vestfold. Gründeruka er en del av Global Entrepreneurship Week (GEW).

Meld deg på og bli med på å stemme frem din favoritt til publikumsprisen, og samtidig få med deg spennende foredrag. Det er gratis og melde seg på, men begrenset antall plasser.

Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto