Aider er om bord som strategisk partner i Gripr.
Nyhet
Publisert:
11.05.2022

Aider er om bord som strategisk partner i Gripr.

4
minutter å lese

I en lengre periode har VI sett etter den riktige strategiske partneren som deler våre verdier. Nå er letingen over, og vi får Aider inn på eiersiden. Aider er aktøren som endrer hva regnskapsselskaper er og jobber med. Dette samarbeidet er ett eksempel på det, sier Andreas Vik, leder i Aider.

Vi i Gripr utvikler smarte prosjektverktøy for håndverkere. Med smarte integrasjoner og effektive løsninger for dem som jobber ute i felt, gjør Gripr samhandling og dokumentasjon enkelt.

- Aider har lenge sett at mange håndverkere og entreprenører jobber tungvindt, med tidkrevende manuelle prosesser og mye koordinering. Nå har Aider endelig funnet produktet som løser et utbredt problem for sine kunder.

Kvalitet og kontroll

Små og mellomstore håndverksbedrifter kan nå glede seg over markedets første samhandlingsverktøy som tilbyr en gratis plan. Et verktøy som har alle funksjoner de trenger for å effektivisere prosessene sine.

- Aider interesserer seg ikke kun for regnskapet, men ønsker genuint å hjelpe kundene sine til å få effektive administrative prosesser. Gripr gir en helt annen kvalitet og kontroll både internt i virksomheten og i prosjekter, sier Vik.

Dermed var det naturlig at Aider ænsket en hånd på rattet. Og det er et tungt tech-miljø Gripr nå får i ryggen.

- Aider Tech har 40 personer som jobber med systemutvikling, integrasjoner, applikasjoner og datavarehus, i tillegg til mange solide partnerskap med andre teknologileverandører. Nå skal Aider knytte oss enda tettere til seg, og være med på denne utviklingsreisen.

Fotavtrykk i markedet

Kim-André Heggenes, gründeren av Gripr, er glad for at han endelig har funnet en god strategisk partner som også blir med på eiersiden. Nå er han klar for å disrupte arbeidshverdagen for håndverkere.

- Aider er den perfekte partneren fordi dem både har høy tillit, kunnskap og erfaring. De har vokst for og har store ambisjoner, akkurat som oss. Nå skal vi sammen riste litt i håndverkerne og sette er skikkelig fotavtrykk i markedet sier Heggenes.

Gründeren tror mye av nøkkelen ligger i at produktet som nå er utviklet, er t il for alle, ikke bare dem med penger nok til å gjøre store investeringer.

- Vårt ønske er å gjøre Gripr tilgjengelig slik at alle håndverkere får det verktøyet dem trenger for å få bedre oversikt og kontroll. Plattformen vår kan integreres mot både regnskapssystem, hr-system og Boligmappa. Du får kort sagt alt du trenger på ett sted, uten at det koster skjorta. For svært mange vil dette nærmest være en no-brainer.

For store og små

Og teknologien, som Aider nå skal være med på å videreutvikle, er allerede imponerende.

- Gripr har en utrolig evne til å kjapt integrere med de løsninger som kundene har fra før. Vi kan levere og ferdigstille integrasjoner på rekordtid. Den smidigheten gjør at produktet passer både for håndverkere på hjørnet og den store entreprenøren med avansert behov, sier Vik og avslutter:

- Vi er allerede i ferd med å skape en helt ny hverdag for regnskapsførere, så nå får vi se hva vi klarer å gjøre for håndverkerne.
Få demo av Gripr

Book en demo og se hvorfor andre velger Gripr

Book tid for en demo
Få det gjort med Gripr

Lag gratis firmakonto

Å lage en konto tar mindre enn 2 minutter og du får tilgang til Avvik, SJA, prosjekt, oppgaver, timer og masse mer...
Lag konto