Dokumentasjon

Office Online

Opprett og rediger word, excel og powerpoint filer direkte i office online.

Gripr har som mål å gjøre en hver arbeidsoppgave så enkel og sømløs som mulig også når det kommer til å jobbe med dokumenter. Vi har alle jobbe med dokumenter på et eller annet tidspunkt og de fleste har opplevd at det fort kan bli tidkrevende når man må laste ned dokumenter, finne ut hvor dokumentet ble lastet ned, redigere innhold slik det skal være, så gå tilbake til det systemet man skal laste opp dokumentet, velge å laste opp for så å lete litt til etter dokumentet før det endelig blir lastet opp...MEN så glemte men noe og hele prosessen må gjøres igjen. Dette tar tid, skaper frustrasjoner og man blir rett og slett litt gal noen ganger.

Gripr gjør dokumentflyten sømløs med Office

Gled deg over hvor enkelt det nå er å jobbe med dokumenter med kun et par klikk og vipps så er bare alt oppdatert og lagret helt automagisk, en fantastisk opplevelse.

Med Gripr og den sømløse integrasjon med Office fra Microsoft kan du nå opprette nye og redigere eksisterende dokumenter av typen word, excel og powerpoint direkte i Gripr Dokumentsenter, enklere blir det ikke. Du får all kraften Office har å by på og alle endringer lagres automatisk i tillegg til at man kan jobbe flere personer samtidig på et og samme dokumentet, snakk om å gjøre ting awesome...

Hvordan kommer jeg i gang?

Det kreves ingen oppsett fra deg som bruker, dette er en integrasjon som bare fungerer og du vil rask se mulighetene når du navigerer rundt i Gripr Dokumentsenteret neste gang.

No items found.

Detaljer

Partner

Office Online

Ikon som viser ekstern link
Levert av

Gripr

Kategori

Dokumentasjon

Krever

Gripr Total

Se video