Søknader

eByggesøk Proff

Gjør Byggesøknader Enklere med Gripr og eByggesøk Proff

I en tid hvor flere og flere kommuner gårbort fra papirbaserte søknader, tilbyr Gripr i samarbeid med eByggesøk Proff ensømløs og digital løsning for dine byggesøknader. Vi forstår utfordringenehåndverkere møter i nye byggeprosjekter, og vår integrasjon med eByggesøk Proffer designet for å gjøre prosessen så enkel og effektiv som mulig.

Gratis tilgang til eByggesøk Proff
eByggesøk Proff opererer med markedets enkleste prismodell, og detkoster ingenting å opprette bruker eller prosjekter. Man betaler en fast prisved innsending av søknad - uansett hvor mange nabovarsler, suppleringer ellermengde data eller dokumenter du legger til. Dette gir deg en unik mulighet tilå grundig teste løsningen og se hvordan den kan forenkle dine byggeprosjekter,helt uten økonomisk risiko. For deg med flere enn 10 byggesaker per år, såtilbyr også eByggesøk Proff abonnement, ta kontakt direkte på ebyggesokproff.no

Prøv Gripr Total Gratis:
Er du nysgjerrig på hvordan Gripr kan forbedre din arbeidsdag? Vitilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode av Gripr Total, hvor du også fårtilgang til eByggesøk Proff-integrasjonen. Dette er en utmerket måte å opplevefordelene med vår totalløsning - helt kostnadsfritt.

Med Gripr og eByggesøk, er du godt rustettil å håndtere de nye elektroniske kravene fra kommuner. Vår plattform er ikkebare en tidsbesparer; den sikrer også at dine prosjekter oppfyller allenødvendige regulativer og standarder. La oss hjelpe deg med å navigere i dendigitale transformasjonen av byggebransjen.

Start din gratis prøveperiode i dag og opplev enklere byggesøknadsprosesser med Gripr og eByggesøk Proff!

Hvordan fungerer det?

Med eByggesøk Proff integrert i Gripr fårdu umiddelbar oversikt over alle søknader på prosjekt med mulighet for å rasktnavigere til byggesaken eller søknaden. eByggesøk Proff er en digitalbyggesøknadsløsning for deg som utarbeider byggesøknader fra oppstart tilferdigattest og med Gripr blir det enda enklere.

Dette får man med eByggesøk Proff:

- Komplett byggesøknad
- Reduser sannsynligheten for mangelbrev
- Søknader sendes digitalt
- God oversikt og kontroll
- Digital innsending av alle søknadstyper
- Digitalt nabovarsel
- Supplerende søknad
- Validering underveis

eByggesøk Proff er også godkjent for:

- Distribusjon av nabovarsel
-Rammesøknad
- Tiltak uten ansvarsrett
- Endringssøknad
- Igangsettelsestillatelse
- Ett-trinns søknad
- Midlertidig brukstillatelse
- Ferdigattest
- Gjennomføringsplan
- Ansvarserklæring
- Kontroll- og samsvarserklæring
- Søknad om Arbeidstilsynets samtykke
- Supplering av søknad

Med Gripr kan du på et prosjekt, ogsåunderprosjekter opprette byggesak og søknad som vises direkte på prosjektet iGripr. Alle byggesaker og søknader som er opprettet får en egen snarvei somgjør det enkelt for deg og navigere til eByggesøk Proff ved behov. For åaktivere integrasjon trenger du kun å legge til Gripr som samarbeidspartner ieByggesøk Proff så er du i gang.

No items found.

Detaljer

Partner

eByggesøk Proff

Ikon som viser ekstern link
Levert av

Gripr

Kategori

Søknader

Krever

Gripr Total

Se video