Navigeringspil for å gå tilbake
Tilbake til integrasjoner

Visma eAccounting

Komplett regnskapsprogram for små bedrifter.

No items found.
Kunder og leverandører

Dette er en 2-veis synkronisering slik at når et kunde eller leverandør blir opprettet, redigert eller slettet, så blir både Fiken og Gripr oppdatert. På den måten vil dine kunder og leverandører alltid være oppdatert i begge systemer slik at man slipper unødvendig bruk av tid på å gjøre oppdateringer manuelt.

Prosjekter

Dette er en 2-veis synkronisering slik at når et prosjekt blir opprettet, redigert eller slettet, så blir både Fiken og Gripr oppdatert. På den måten vil dine prosjekter alltid være oppdatert i begge systemer slik at man slipper unødvendig bruk av tid på å gjøre oppdateringer manuelt.

Dokumenter

Det er mulig og sende opp dokumenter til Visma eAccounting som igjen kan legges ved en faktura som vedlegg. Hvis et dokumenter er sendt opp til Visma eAccounting, vil man på filen i gripr.io se at filen er markert for å unngå at det oppstår duplikater.

Visma eAccounting - Smart regnskap, helt enkelt

VismaeAccounting er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram, tilpasset småbedrifter som ønsker et smart og enkelt regnskap. Gjennom automatisertefunksjoner og et intuitivt brukergrensesnitt gjør Visma eAccounting at du kanbruke mindre tid på regnskap, og mer tid på bedriften din. Det er enkelt åutvide systemet etter behov, og du kan enkelt samarbeide med en regnskapsførerom ønskelig. Med gratis support kan du være trygg på at du får hjelp når dutrenger det.

Med Visma eAccounting får du: 

  • Regnskap
  • Fakturering
  • Lønn
  • Rapportering

Detaljer

Partner

Visma eAccounting

Ikon som viser ekstern link
Levert av

Gripr

Kategori

Regnskap

Krever

Integrasjonsplan i Gripr

Installer app